mobilon is | hirdetőknek | kapcsolat
Kis türelmet...
keress gyorsan lakhelyeden!
keresés belépés
Korábbi bejegyzések megtekintése >

Warning: mysqli_query() expects parameter 1 to be mysqli, string given in /www/blog-fejlesztes.php on line 177
Már mobilon is - csekkold Te is!
Feltöltve: 2017.09.26 18:45 | Megtekintés: 880
Amikor nyitva tartást akarunk ellenőrizni, vagy telefonszámra, címre lenne szükségünk, már azonnal a mobilunkhoz nyúlunk. Ennek ismeretében az elmúlt hetek, hónapok fejlesztésének nagy részét az okos telefonra való optimalizálás tette ki. Egész szép és átlátható lett. Reméljük Neked i hasznodra válik majd.
Immár mobilbarát honlapunk első verziót már Te is tesztelheted a mobilodon. Reméljük, hogy felhasználásban is sikerült megvalósítani a céljainkat, ami főként a gyors, minimális kattintással való kártya keresés, az egyszerű bejelentkezés és a bejelentkezési menü átlátható szerkezete volt.
"Nagyon elégedett voltam, szívesen ajánlanám másoknak is..." 
Semmiképp se fogd vissza magad... Ha egy számodra szimpatikus céget, szolgáltatót, szervezet, blogot, stb mások számára is szívesen ajánlanál, mi támogatunk!!! A kártya jobb felső sarkában található facebook ikonra kattintva egy klikkeléssel meg tudod osztani, vagy akár Massengeren elküldeni, akinek szánod. Legyél hálás nyugodtan, hogy más is az lehessen általuk.
Megvan az úticél? Egy kattintással mehet is az útvonaltervezés ...
Ha van a mobilodon Google Maps alkalmazás, a kártyán ugyancsak egy kattintással (GoogleMaps ikonra kattintva) már küldheted is az adatokat útvonaltervezésre. Nem kell másolni, beilleszteni... Csak egy kattintás! Ez nagyon hasznos a mindennapokban.

Továbbá számos hasznos funkció található és lesz található az Okos Kártyákon, amiről természetesen azonnal be fogunk számolni.

ÉS NE FELEDD!!! Ha valakit nem találsz a kártyák között, írd meg nekünk a nevét, és a települést, ahol megtalálható és mi utána járunk, feltöltjük. Ha viszont nagyon lelkes vagy, aminek mi mindig örülünk, töltsd fel a kártyát részletes adattal. Ehhez bejelentkezésre lesz szükség.

További szép napot, hasznos időtöltést nálunk!
hirdetés
Kövess minket a facebook-on is!
info | blog | kapcsolat
enisajanlom.hu - 2023
Már mobilon is - csekkold Te is!