mobilon is | hirdetőknek | kapcsolat
Kis türelmet...
keress gyorsan lakhelyeden!
keresés belépés
Korábbi bejegyzések megtekintése >

Warning: mysqli_query() expects parameter 1 to be mysqli, string given in /www/blog-fejlesztes.php on line 177
Így segítjük a helyi boltokat, szolgáltatókat a járványügyi helyzetben
Feltöltve: 2020.03.26 23:40 | Megtekintés: 65
Ha vállalkozásod, aktív egyesületed van nagy valószínűséggel érint a kialakult járvány helyzet. Mindenki igyekszik segíteni a maga módján. Nekünk is van erre lehetőségünk. Itt részletezzük. Szánj rá 1 percet ...
Címszavakban:
1) Így tudunk SEGÍTENI NEKED!
2) Most kiemelten fontosak a kártyán szereplő adatok! Aktuális a nyitva tartásod? 
3) LIVE-ok, ÉLŐ-k az eseménynaptárban

Ahol aktuális: Piliscsaba, Pilisvörösvár, Pilisszentiván, Pilisjászfalu

Részletesebben:
  1. Nehéz időszak következik és nem tudni meddig tart. Sok vállalkozás kerül nehéz helyzetbe, ami enyhe kifejezés. Mi is SZERETNÉNK SEGÍTENI TITEKET. Először is legyen a vállalkozásodnak kártyája! Ingyenes, ne hagyd ki! Másodszor a Klub Tagságot 50% kedvezménnyel igényelhetitek. A tagság eredeti összegének fele a helyi tűzoltóság részére (adományként), másik fele pedig számunkra bevételként kerül jóváírásra. Mivel 50% kedvezményt adunk, így lemondunk a mi részünkről. Továbbá a járvány ügyi helyzet fennállásáig + 1 hónap 80% kedvezménnyel jeleníthettek meg reklámfelületet (havi 1.200 Ft körül) a kártyátokon. Ezen felül igény esetén INGYENESEN elkészítünk számotokra egy teljes kártya nagyságú felületet (1/1), hogy jól látható, látványos legyen a megjelenés. Valamint online segítünk Neked, hogy a lehető leghamarabb a lehető legjobban tudd kihasználni a kártyád adta lehetőségeket. 
     
  2. Sokan kezdik a keresést a keresőnkkel, és az ismert helyzet miatt szinte mindenkinek változtatni kellett a NYITVA TARTÁST. Ha még nincs kártyád nálunk, legyen. Lássanak téged is! Ha már van és nálatok is aktuális volt, kérlek feltétlenül módosítsd a kártyán. Belépve könnyedén változtatni tudod, sőt felhívást is tudsz hozzá írni, ha szükséges. Ha nem volt más lehetőség, mint be kellett zárni, kérlek azt is jelezzétek a kártyán. Illetve ha bármi fontos felhívás van, amit tudni kell a lakosoknak, szintén. Legyen informális a kártyád!
     
  3. Segítjük a lakosokat bezártság érzését enyhíteni. Hogyan?! Mondhatni, hogy az előző pont miatt az eseménynaptárunk érvényét veszti, de nem. Használjuk ki azt a részét, ami adott és segíteni tud ilyen helyzetben is. Azaz sokan online edzéseket tartanak, koncerteznek, előadnak... Segítünk eseménynaptárunkkal, hogy ezekről tudjanak. Illetve a heti programajánló hírlevelünk továbbra is kiküldjük és ezek szerepelni fognak benne. 
Igyekszünk mi is segíteni titeket minden tőlünk telhető módon.
Használjátok ki, működjünk együtt. Segítünk, hogy ez a nehéz időszak elviselhetőbb legyen.

Keressetek minket bátran akár massengeren, vagy e-mail címünkön (menü / kapcsolat oldalon megtekinthető)
hirdetés
Kövess minket a facebook-on is!
info | blog | kapcsolat
enisajanlom.hu - 2023
Így segítjük a helyi boltokat, szolgáltatókat a járványügyi helyzetben