mobilon is | hirdetőknek | kapcsolat
Kis türelmet...
keress gyorsan lakhelyeden!
keresés belépés
Korábbi bejegyzések megtekintése >

Warning: mysqli_query() expects parameter 1 to be mysqli, string given in /www/blog-fejlesztes.php on line 177
Lendületesen kezdtük a 2019-es évet ...
Feltöltve: 2019.02.20 15:25 | Megtekintés: 368
2018. november végén, december elején megújult erővel vágtunk a honlap népszerűsítésébe. 2000 példányban került a piliscsabai postaládákba szórólapunk és további ezer került '19 február közepén az üzletek, boltok pultjaira. 2019-ben látogatottságunk minden korábbi számot megdöntött...
A szórólapok, mint első terítés és ismertetés után az online kampány, hirdetések, facebook oldal aktívabb folytatása és Instagram létrehozása is segítette, hogy honlapunk 2019 január és február már átlagosan több, mint 1.000 látogatót vonzott az oldalra és indítottak több, mint 1.500 keresést. Keresőnket csak az használja aki, céltudatosan keres valamit, valakit és jelenleg csak Piliscsabán vagyunk aktívan, így ezen 1.000 feletti érdeklődés egy település esetén azt miutatja, hogy hasznos szolgáltatás épül hétről-hétre. 

Háziorvosok bizalmukba fogadtak minket ...

Mit jelent? Célunk a hiteles tájékoztatás. A piliscsabai háziorvosok kártya lista a legnépszerűbb listánk, múlt évben több mint 2.500 alkalommal keresték és ellenőrizték a fogadási időt. Fontos szolgáltatása Piliscsabának. Mi is lenne megtisztelőbb, mint hogy maguk az orvosok (asszisztensek) veszik át a kártya kezelését. Megkeresésünket örömmel fogadták és első kézbe kerültek a kártyák, azaz közvetlen információt láthatnak a lakosok a rendelés menetéről, változásairól. Ez nagy előre lépés volt számunkra. 

Növekszik a kártya kezelők köre ...

Egyre többen veszik át kártyájuk kezelését, ami számunkra kiemelten fontos. Egyrészt a lakosok miatt - hiteles információt keresnek és ez a legtisztább formája - másrészt pedig kapcsolatban tudunk maradni a szolgáltatókkal, ami a jó együttműködés - esetleges kiegészítési lehetőségek, adatellenőrzés, új lehetőségekkel kapcsolatos informálás - nélkülözhetetlen része. 

Sok-sok fejlesztés várható a közeljövőben, amely mind-mind segíteni fogják a lakosok bátrabb, részletesebb keresési szokásainak kialakítását, továbbá segítik a szolgáltatók gyorsabb, hatékonyabb online kommunikációját. 

Minden észrevételt, építő kritikát szívesen fogadunk, visszajelzünk és figyelembe vesszük a fejlesztéseink során.
hirdetés
Kövess minket a facebook-on is!
info | blog | kapcsolat
enisajanlom.hu - 2023
Lendületesen kezdtük a 2019-es évet ...