mobilon is | hirdetőknek | kapcsolat
Kis türelmet...
keress gyorsan lakhelyeden!
keresés belépés
Korábbi bejegyzések megtekintése >

Warning: mysqli_query() expects parameter 1 to be mysqli, string given in /www/blog-fejlesztes.php on line 177
Pilisvörösvár, Pilisszentiván és Pilisjászfalu - Jövünk !!!
Feltöltve: 2019.05.02 15:27 | Megtekintés: 304
2018-as Piliscsabai indulásunk után 2019. május 6-tól aktív figyelmet kap PILISVÖRÖSVÁR, PILISSZENTIVÁN és PILISJÁSZFALU is. Szolgáltatók, üzletek, civilek, programszervezők kártyájával, ottani eseményekkel is találkozhatnak a helyi és kistérségi lakosok. Összehozzuk a térséget. Segíts Te is megosztással, kommentel, privát ajánlással ... Hasznos kiegészítő szolgáltatás épül tovább ...
Piliscsabán bevált, kis térségben is hasznos lesz ...

Piliscsabai indulásunk óta Csabán több mint 230 üzlet, szolgáltató, civil (névjegy) kártyája került fel a listába, a háziorvosok 80%-a kezeli a kártyát és közöl első kézből információt az esetleges helyettesítésekről, rendelés változásról, továbbá egyre több programszervező tölti fel heti rendszerességgel közelgő eseményeiket. Többek között a helyi Művelődési Ház, Sportegyesület és további civilek, szervezetek, vállalkozók. A helyi lakosok számára egyre népszerűbb. Gyorsan lekérhető elérhetőségek miatt hónapról-hónapra egyre többen indítják nálunk a keresést.

Egyel tovább lépünk ...

Eljött az ideje, hogy kicsit bővítsünk a körön és további kiskörnyéki településeket is bevonjunk. Reméljük, pontosabban dolgozni fogunk, hogy vörösvári, szentiváni és jászfalusi lakosoknak is hasznos, új információs lehetőséget adjon a honlap. Továbbá a piliscsabai lakosoknak is fontos előrelépés ez, hiszen szolgáltatók, események és ajánlatok terén is nagyobb körben, több lehetőségről értesülhetnek.

Hasznosnak látod? 

Juttasd el az infot ismerősnek, ismerős vállalkozóknak, civil vezetőknek, program szervezőknek. Segíts, hogy halljana róla és minél előbb felkerülve, gyorsan haladva legyen minél hatékonyabb az oldal.

Szeretnénk segíteni, hogy a helyi értékekről mindenki tudjon, legyen szó kedvenc üzletről, bevált szolgáltatóról, szervezetről, sportklubról, vagy akár egy hasznos eseményről. 

Küld el ezt a cikket ismerősödnek. Oszd meg facebookon. Segíts, hogy mi is segíthessünk!
hirdetés
Kövess minket a facebook-on is!
info | blog | kapcsolat
enisajanlom.hu - 2023
Pilisvörösvár, Pilisszentiván és Pilisjászfalu - Jövünk !!!