mobilon is | hirdetőknek | kapcsolat
Kis türelmet...
keress gyorsan lakhelyeden!
keresés belépés
Korábbi bejegyzések megtekintése >

Warning: mysqli_query() expects parameter 1 to be mysqli, string given in /www/blog-fejlesztes.php on line 177
Ha támogatunk, akkor az közös célt szolgáljon
Feltöltve: 2019.02.20 16:20 | Megtekintés: 477
2019. március 1-i kezdettel közösségvállalási kezdeményezésként úgy döntöttünk, hogy minden településen egy olyan civil szervezet mellé szeretnénk állni anyagi támogatásunkkal, amely a közösség legnagyobb részét szolgálja nap, mint nap és működési költségeik magasak ...
Minden közösséget segítő szervezetnek elkél a támogatás. Fontos, hogy aki teheti vállaljon némi felelősséget a közösségért. Segítsen lehetőségeinek mérten. A közös felelősségvállalás számunkra is fontos, azonban döntenünk kell(ett), hogy mi alapján tesszük mindezt.

Honlapunk a lakosság részére készült, így a fent említett szempont alapján olyan szervezetet választottunk folyamatos támogatottunkként, akik 0-24 órában készenlétben vannak értünk. Ott vannak, ha tűz van, ha fagy, ha baleseti mentésre van szükség, vagy ha elönt a víz, egy fa veszélyezteti házunk, épületeink épségét ... Azaz ha bajban vagyunk mindannyian számíthatunk a segítségükre. Ők pedig 
 
az adott helyi tűzoltó szervezet

Ruházaton kívül sok-sok olyan felszerelést használnak (speciális gépkocsi, vágó-, feszítőgépek, mentéstechnikai felszerelések, kötelek és még hosszasan sorolhatnánk), amelyeket évről-évre be kell vizsgáltatni, engedélyeztetni kell, le kell cserélni. Mindez nagyon nagy anyagi ráfordítást igényel. Reméljük, hogy ezen támogatásunkkal részben mi is hozzá tudunk járulni, hogy jól felszerelt, minden szükségletet kielégítő felszereléssel tudjanak helyszínre vonulni és segíteni a veszélybe, bajba jutott lakosoknak.

Együttműködve támogatunk

A támogatást tehát Klub Tagjainkkal együtt nyújtjuk. A tagságot (éves nettó 9.600 Ft) azok választják, akik ezen kezdeményezésünkkel egyet tudnak érteni, szívesen csatlakoznak hozzá és / vagy honlapunkon kiemeltebben szeretnének megjelenni. Akik ezen utóbbi szempontból is számítanak ránk, számukra honlapunk hirdetési és egyéb szolgáltatásaira kiemelt kedvezményeket biztosítunk. Valamint számos olyan előnyben részesülhetnek, amelyek segítik őket a sikeresebb, látványosabb és hatékonyabb online megjelenésben. Erről részleteket a "menü" / "Kártya szolgáltatások" oldalunkon találtok.

Te is támogatnál, együttműködnél velünk?

Szívesen látunk Téged is a tagok között. Ehhez 3 egyszerű lépés szükséges:
  1. Legyen nálunk a cégednek, szervezetednek egy Okos Kártyája. A kereső listánkban megjelenjen... 
  2. Ha van kártyád, azt Te vagy az arra illetékes munkatársatok, megbízott kezelje. Ehhez a kártya kezelését át kell venni. Erről ide kattintva blogbejegyzésünkben írunk >> 
  3. ha van kártyátok és kezelitek is, bejelentkezve a Klub Tagság aktiválásához szükséges kreditet  meg tudod rendelni, majd  utalással rendezni.
Amint az utalás megérkezik hozzánk, jóváírjuk felhasználásra a krediteket és bejelentkezve már aktiválni is tudod a tagságodat. Ezzel a támogatás rád eső részét elkülönítjük és év végén, vagy ahogy a közbiztonsági szervezettel megegyeztünk, örömmel átadjuk nekik felhasználásra, ami biztos, hogy nagyon hasznos, jó kezekbe kerül.

Ha valami még nem teljesen érthető, több információra van szükséged, keress fel minket bizalommal a "Kapcsolat" oldalon található elérhetőségeink egyikén . Akár személyesen is szívesen találkozunk, beszélhetünk a részletekről. 

Haladjunk közös úton!
Köszönjük a figyelmedet.
hirdetés
Kövess minket a facebook-on is!
info | blog | kapcsolat
enisajanlom.hu - 2023
Ha támogatunk, akkor az közös célt szolgáljon