mobilon is | hirdetőknek | kapcsolat
Kis türelmet...
keress gyorsan lakhelyeden!
keresés belépés
Korábbi bejegyzések megtekintése >

Warning: mysqli_query() expects parameter 1 to be mysqli, string given in /www/blog-fejlesztes.php on line 177
Minden nap értünk dolgoznak ...
Feltöltve: 2017.12.18 15:47 | Megtekintés: 816
... legyünk hálásak, segítsünk nekik. Ki(k)ről van szó?! ... Lakhelyünkön, vagy egyéb helyen tevékenykedő lelkiismeretes, segítőkész üzletekről, helyekről, szolgáltatókról, szervezetekről. HA VAN, akivel kapcsolatban hasonló JÓ tapasztalatod van (étterem, kávézó, bolt, fodrász, stb), állj meg egy pillanatra és SEGÍTS NEKIK egy számukra fontos kattintással.
Mindannyian örömmel fogadjuk a kedves, lelkiismerete, precíz, mosolygós kiszolgálást, segítség nyújtást. Ők nem egy átlagos szolgáltatók, akik csak meg akarnak gazdagodni, hanem olyanok, akik valóban adni, jót adni szeretnének. Értünk dolgoznak, hogy elégedettek lehessünk. Mindez által pedig tudják, hogy elismerésben és további ajánlásban bízhatnak. Ez az a hozzáállás, amit mi is támogatunk. Támogassuk együtt!

HA TE IS ISMERSZ OLYAN SZOLGÁLTATÓT, aki valami pluszt adott,
jó tapasztalatod van vele kapcsolatban,
most viszonozni tudod neki: 

én is ajánlom ikon: 2017. december elejétől már használható az okos kártyákon az "én is ajánlom" gomb. Használatával más közösségi oldalak lájkolásához hasonlóan kedvelést, szimpátiát, ajánlást fejezhetsz ki egy szolgáltatóval kapcsolatosan. ÉS van még egy egyedi, nagyon FONTOS szerepe. Az a szolgáltató (pontosabban kártyája), aki több ajánló szívvel, azaz nagyobb népszerűséggel, bizalommal rendelkezik, előrébb soroljuk a listában. Tehát kedvenc szolgáltatóid megjelenését Te is alakítani tudod. Tedd is meg!


Ha tehát vannak olyan helyek, szolgáltatók, akikkel kapcsolatosan jó tapasztalatod van, kattints az "én is ajánlom" ikonra a kártyáján. Légy hálás azért, hogy értékes munkát végeznek. Ezzel a kis jelöléssel most Te tudsz nekik segíteni.

Az ajánlások száma az alap sorrenden belül határozza meg a helyezést. 


Kártyák megjelenési alap sorrendje

Legfelül: Kiemelt ajánlattal rendelkező kártyák
Alatta: Sima ajánlattal rendelkező kártyák (ezen belül az ajánlások)
Alatta: Ajánlat nélküli, de tulajdonos kézben lévő kártyák (ezen belül az ajánlások)
Alatta: Nem a tulajdonos által kezelt kártyák (ezen belül az ajánlások)


Az alap sorrenden felül természetesen több lehetőség is van / lesz a lista rendezésére, szűkítésére.

Az énisajánlom.hu ezen új funkciója igazán kihangsúlyozza mindazt, amiért létrejött. Használjátok bátran. Ha valaki megérdemli, dobj egy szívet neki.
hirdetés
Kövess minket a facebook-on is!
info | blog | kapcsolat
enisajanlom.hu - 2023
Minden nap értünk dolgoznak ...