mobilon is | hirdetőknek | kapcsolat
Kis türelmet...
keress gyorsan lakhelyeden!
keresés belépés
énisajánlom.hu
Kapcsolat

Molnár Tamás
+36 20 4343 625
enisajanlom [kukac] gmail.com

 
Üzemeltető
 
Üzemeltető: Molnár Tamás e.v.
Székhely: 2080 Pilisjászfalu, Meredek u. 22.
Adószám: 68489126-2-33
Nyilvántartási szám: 51819387
Bankszámla: MagNet Bank - 16200254-10058248
   
Facebook oldalunk: www.facebook.com/enisajanlom
Adatkezelési,
adatvédelmi szabályzat
Megtekintése >
 
Tárhely szolgáltató
 
Szolgáltató neve: ATW Internet Kft.
Székhelye: 1138 Budapest, Esztergomi út 66. fszt. 1., 
Elérhetősége: +36 1 6000 289, Honlap:  www.atw.hu
 


Az énisajánlom.hu-ról
 
Ha egy mondatban kellene fogalmazni, célunk a KKV-k (kis- és középvállalkozások) kreatív online marketingjének, megjelenésének a segítése, valamint a helyi lakosok, vagy érkező utazók széleskörű, mégis gyors tájékoztatása illetve elégedettségük, ajánlásaik rögzítése és megosztása. 

Első sorban a települések kereslet-kínálat találkozásának online felületét hozzuk létre, ahol elsődleges célunk, hogy az adott helyen kis kártyákon keresztül gyorsan és egyszerűen átláthassák a lakosok, vagy keresők a lehetőségeket elérhetőség és ami még fontosabb kreatív és kiemelkedő ajánlatok formájában egyaránt. 

Újító szemlélet a kereső oldalak területén - A közösségi médiumoktól és kereső oldalaktól eltérően nálunk az elérhetőségek (más kereső oldalhoz hasonlóan) kategória szerint, valamint ajánlatok ugyancsak (más kereső oldalaktól eltérően) cimkék, kategóriák szerint egyetlen kártyán, mégis átláthatóan tudjuk bemutatni.

Hitvallás - A KKV-l szerepét kiemelten fontosnak tartjuk. A nagy vállalatok médiára fordítható anyagi javaival nem versenghetnek. De kreativitással és az online lehetőségek kiaknázásával komoly felzárkózást mutathatnak. Portálunk a további közösségi és kereső oldalak mellett és azok kiegészítésével kíván nekik egy újabb lehetőséget biztosítani a kitörésre, ismertségre.

Felelősségvállalás: Fontosnak tartjuk a társadalmformáló szerepvállalást is, így cégünk igyekszik az élet más terültetén ott lenni, ahol segítségre van szükség. Csapatunk a együttműködő szolgáltatókkal a helyi TŰZOLTÓSÁGOK munkáját támogatja, Klub Tagságok díjának 50%-ával járul hozzá a szervezet működéséhez.

Legyél Te is csapatunk aktív tagja. Segítsd Te is kártya javaslattal, ajánlással.
Segítsd a lelkes üzleteket, szolgáltatókat, helyeket.


További jó böngészést kívánunk! 
énisajánlom - Röviden rólunk ...
hirdetés
Kövess minket a facebook-on is!
info | blog | kapcsolat
enisajanlom.hu - 2023